Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/piha-ja-puutarha/pihavarusteet

Pihavarusteet

Pihavarusteet

Jokainen Keterin tuote on suunniteltu ja toteutettu vastaamaan kuluttajien vaatimuksia niin käytettävyyden, kestävyyden kuin muotoilunkin osalta. Valikoimassamme on huolellisesti valittu valikoima Keterin ratkaisuja työkalujen säilytykseen ja varastointiin sekä puutarhatuotteita.

Kysy lisää myynnistämme!

Piha ja puutarhatuotteet ovat myynnissä kuluttajille verkkokaupassamme!

3 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • EASY GROW Istutuspenkki 120L

  Korotettu altakasteleva istutuslaatikko Easy Grow 120 L Keter

  Easy Grown istutuspenkki on ihanteellinen kaupunkiviljelyyn. Easy Grow -korotettu istutuspenkki tekee vihannesten, yrttien ja kukkien kasvattamisesta helppoa ja hauskaa asuinpaikasta riippumatta. Sen ergonominen muotoilu ja sisäänrakennettu kastelujärjestelmä helpottavat kasvien hoitoa. Istutuspenkissä on tyhjennyshana sekä kastelujärjestelmä.

  Loppu
  varastosta

 • URBAN BLOOMER Istutuspenkki 48L

  Korotettu altakasteleva istutuslaatikko Urban Bloomer 48 L Keter

  Istutuspenkki, jossa on täyskastelujärjestelmä. Lisäksi mukana on itämisalusta. Tuotteen ergonominen muotoilu helpottaa kasvien hoitoa. Istutuspenkissä oleva upotettu kangas pitää maaperän kosteana. Lisäksi istutuspenkissä on hylly puutarhatarvikkeiden kätevään säilyttämiseen.
 • NORTHWOOD Varastobox 630 L

  Varastolaatikko ulos Northwood 630L Keter

  Voidaan käyttää istuimena ja säilytystilana ulkona. Säilytyslaatikkoon saa hyvin varastoitua pihalta ja parvekkeelta tavaroita piiloon. Näin ollen ne ovat myös sateelta suojassa. Tuote on säänkestävä ja UV-suojattu. Istuinlaatikko pitää sisällön kuivana ja tuulettuvana. Laatikko on lukittavissa. Lukko ostettava erikseen. Laatikon sisämitat: P140,5 x L63 x K62,5 cm.

  Loppu
  varastosta

3 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top