Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/petrokemian-tuotteet/polttoaine-terminaalit?p=2

Polttoaine- ja kemikaaliterminaalit

Toimitamme kaikki terminaalikäytössä tarvittavat laitteet polttoaineiden ja kemikaalien lastaukseen ja mittaukseen.

Valikoimaamme kuuluvat mm. autolastauksessa käytettävät Emco Wheatonin lastausvarret ja API-liittimet. Lisäksi toimitamme italialaisen OMC:n valmistamia lastausvarsia. Meiltä saa lastausvarsia niin polttonesteille kuin kemikaaleillekin ja käytettäväksi sekä säiliöautojen että junavaunujen lastaukseen.

Toimitamme myös uuden edustuksemme, belgialaisen Wiese Europen valmistamia laskeutuvia lastausportaita.

Myymme myös TechnipFMC:n valmistamia MID-hyväksyntäkelpoisia laitteita, kuten AccuLoad IV ja Microload-esiasettelijoita lastauksen ohjaukseen ja Prime 4 PD-mittareita nesteen mittaukseen. Tämän lisäksi kauttamme saa mm. AccuPlus-lisäaineistusinjektorit ja kortinlukijat.

Kysy lisää petrokemian osaston myynnistämme!

Tuotteet 25-25 / 25

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Ylälastausvarret hönkäpoistolla

    Ylälastausvarret hönkäpoistolla Emco Wheaton

    Pitkälle ulottuva ylälastausvarsi soveltuu myrkyllisten kemikaalien lastaukseen. Lastausvarressa on kartio, joka tiivistää säiliöauton täyttöaukon ja estää kuljettajaa altistumasta vaarallisille höyryille. Varressa on ilmasylinteri ja käsiohjaus, jolla varren saa tarkasti asemoitua. Varsi painaa kartiota alaspäin auton aleneman edetessä, ja pitää näin kartion tiiviinä koko lastauksen ajan. Hönkäpoisto (vapor recovery) poistaa alipaineella vaaralliset höyryt ja ja ohjaa ne pois lastauspaikalta. Lastausvarren kiinteä vaakatanko pitää pystyputken aina kohtisuorassa alaspäin. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

Tuotteet 25-25 / 25

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top