Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/kierratysastia-collect-20l-cj0210222900

Kierrätysastia Collect 20L tummanharmaa Curver

Kuvaus

Curver Collect 20L tummanharmaa kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.

Ominaisuudet
Tuotekoodi CJ0210222900
EAN 3253922102025
Tuotemerkki Curver
Leveys (mm) 250,00 
Syvyys (mm) 370,00 
Korkeus (mm) 330,00 
Väri tummanharmaa
Tilavuus (l) 20
Myyntierä 6
Myyntiyksikkö kpl
Materiaali polypropeeni

Tyylikkään muotoilunsa ansiosta astioita ei tarvitse piilottaa kaappiin, jos tilaa on niukasti! 20L astiassa on keskeltä taittuva kansi, joka avautuu, vaikka päällä olisi sarjan pienempi astia. Kierrätysastian voi myös ripustaa kaappiin tai seinälle mukana tulevan seinäpidikkeen ansiosta (ruuvit eivät sisälly pakkaukseen).Lue lisää

Värivaihtoehdot ja varusteet
Saatat olla kiinnostunut näistä
 • Kierrätysastia Collect 5L valkoinen

  Kierrätysastia Collect 5L valkoinen Curver

  Curver Collect 5L valkoinen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia. Collect 5L astia sopii erityisen hyvin biojätteen kierrätykseen. Astia sisältää pussinpidikkeen.
 • Kierrätysastia Collect 5L vihreä

  Kierrätysastia Collect 5L vihreä Curver

  Curver Collect 5L vihreä kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia. Collect 5L astia sopii erityisen hyvin biojätteen kierrätykseen. Astia sisältää pussinpidikkeen.
 • Kierrätysastia Collect 5L sininen

  Kierrätysastia Collect 5L sininen Curver

  Curver Collect 5L sininen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia. Collect 5L astia sopii erityisen hyvin biojätteen kierrätykseen. Astia sisältää pussinpidikkeen.
 • Kierrätysastia Collect 5L tummanharmaa

  Kierrätysastia Collect 5L tummanharmaa Curver

  Curver Collect 5L tummanharmaa kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia. Collect 5L astia sopii erityisen hyvin biojätteen kierrätykseen. Astia sisältää pussinpidikkeen.
 • Kierrätysastia Collect 10L valkoinen

  Kierrätysastia Collect 10L valkoinen Curver

  Curver Collect 10L valkoinen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 10L vihreä

  Kierrätysastia Collect 10L vihreä Curver

  Curver Collect 10L vihreä kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 10L sininen

  Kierrätysastia Collect 10L sininen Curver

  Curver Collect 10L sininen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 10L tummanharmaa

  Kierrätysastia Collect 10L tummanharmaa Curver

  Curver Collect 10L tummanharmaa kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 20L valkoinen

  Kierrätysastia Collect 20L valkoinen Curver

  Curver Collect 20L valkoinen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 20L vihreä

  Kierrätysastia Collect 20L vihreä Curver

  Curver Collect 20L vihreä kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 20L sininen

  Kierrätysastia Collect 20L sininen Curver

  Curver Collect 20L sininen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 30L valkoinen

  Kierrätysastia Collect 30L valkoinen Curver

  Curver Collect 30L valkoinen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 30L vihreä

  Kierrätysastia Collect 30L vihreä Curver

  Curver Collect 30L vihreä kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 30L sininen

  Kierrätysastia Collect 30L sininen Curver

  Curver Collect 30L sininen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 30L tummanharmaa

  Kierrätysastia Collect 30L tummanharmaa Curver

  Curver Collect 30L tummanharmaa kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.

Back to top