Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/petrokemian-tuotteet/kemianteollisuus?mode=grid

Kemianteollisuus

Lektar palvelee kattavasti kemianteollisuuden yrityksiä toimittamalla laitteita kemikaalien lastaukseen. Edustamme Suomessa maailmanlaajuisesti tunnettua Emco Wheatonia, jonka lastausvarret ovat kevyitä käyttää ja takaavat turvalliset työskentelyolosuhteet operaattoreille ja kuljettajille. Meiltä saa myös laajan valikoiman erilaisia henkilöturvallisuutta parantavia portaita, lastaussiltoja ja putoamissuojia.

Ruotsalaisen Mann-Tekin tippavapaat liittimet ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja vaivattomasta käytettävyydestään. Lektar toimittaa myös säiliöautojen maadoitus- ja pinnanvalvontaratkaisut.

Kysy lisää myynnistämme!

16 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Alalastausvarret

  Alalastausvarret

  Polttoaineterminaaleissa yleisesti käytetty Emco Wheatonin perusvarsi soveltuu polttoaineille, alkoholeille ja monille muille kemikaaleille. Varren autonpuoleisessa päässä on taipuisa letkuosuus, joka helpottaa asemointia. Lastausvarren yksinkertaisen rakenteen vuoksi huoltotarve on vähäinen ja lastaustoiminnan keskeytykset harvinaisia. Varsi on hyvin tasapainotettu ja kevyt käyttää, ja siksi se kytkeytyy ja irtoaa säiliön vastaliittimestä vaivattomasti. Varsi toimitetaan Emco Wheatonin oman lastausliittimen kanssa. Varsien tippavapaat API-liittimet ovat Suomen yleisimmin käytetyimpiä lastausliittimiä. Lastausvarren liityntäkorkeus on 500–1400 mm. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Intellitrol 2 Scully

  Intellitrol 2

  Scullyn valmistama Intellitrol 2 on yhdistetty pinnanvalvonta- ja maadoitusvalvontajärjestelmä. Laitteen käyttö suojelee ympäristöä estämällä polttoaineen ylitäytön ja valumisen maahan. Laite kytketään säiliöautoon polttoaineterminaaleissa, jossa se valvoo ylitäytönestoantureita ja pysäyttää lastauksen välittömästi, mikäli jokin ylitäyttöantureista aktivoituu. Räjähdysvaarallisella alueella lastattavan ajoneuvon on oltava huolellisesti maadoitettu. Intellitrol 2 valvoo auton maadoitusta ja estää lastauksen, mikäli maadoitus ei ole kunnossa. Laite soveltuu 2-johdin tai 5-johdinantureille, ja se pystyy valvomaan jopa 15* anturia yhtäaikaisesti. *Laite valvoo joko 15:sta 5-johdinanturia tai 8:aa 2-johdinanturia samanaikaisesti Näyttöön syttyvä vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa. Soveltuu Atex-alueelle. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Kulkusillat ja putoamissuojat Emco Wheaton

  Kulkusillat ja putoamissuojat

  Kulkusilta mahdollistaa pääsyn ajoneuvon päälle, ja silta voidaan mitoittaa halutun pituiseksi asiakkaan tarpeen mukaan. Pneumaattisesti ohjattavat putoamissuojat estävät kuljettajaa putoamasta ajoneuvon päältä. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Kytkentärasiat ja pistokkeet

  Kytkentärasiat ja pistokkeet

  Meiltä saa kattavasti erilaiset Scullyn kytkentärasiat ja säiliöautoon kytkettävät pistokkeet. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Laskeutuvat lastausportaat E0264

  Laskeutuvat lastausportaat E0264

  Emco Wheatonin taittuvat lastausportaat takaavat turvallisen pääsyn lastaustasolta säiliöauton päälle. Portaiden tukeva rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Tehtaalla tarkasti tasapainotetut portaat ovat kevyitä käyttää. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Portaat voidaan varustaa pneumaattisella käyttölaitteella. Lisävarusteisiin kuuluvat myös parkkiasentolukko ja ketju. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Lastaustaso E0300

  Lastaustaso E0300

  Emco Wheatonin lastaustaso on kuumasinkitystä teräksestä tehty valmis moduuli, johon mahtuu lastausportaat ja lastausvarsi. Haluttu käyttösuunta on asiakkaan valittavissa. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Leveät lastausportaat E0264 - 3000

  Leveät lastausportaat E0264 - 3000

  Emco Wheatonin pneumaattisesti toimivat leveät lastausportaat tarjoavat erinomaisen pääsyn säiliöauton päälle isolla alueella. Vankka rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat.
 • Liittimet ja venttiilit Mann-Tek

  Liittimet ja venttiilit Mann-Tek

  Mann-Tek valmistaa laajaa valikoimaa tippavapaita liittimiä sekä venttiilejä säiliöautokäyttöön. Materiaalivaihtoehtoja on useita ja sopivia liittimiä löytyy myös vaikeille kemikaaleille sekä kaasuille, polttoaineille, nestekaasuille ja nesteytetylle maakaasulle (LNG mukaan lukien). www.mann-tek.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Maadoitusvalvontalaite DCMT4

  Maadoitusvalvontalaite DCMT4

  Emco Wheatonin valmistama DCMT4-maadoitusvalvontalaite varmistaa, etteivät räjähdysherkät höyryt syty palamaan staattisen sähkön purkautumisesta syntyvän kipinän vuoksi. Laitteen mukana tuleva maadoituspihti kytketään säiliöautoon, ja maadoituksen ollessa kunnossa laite sytyttää vihreän valon ja antaa lastausluvan. Soveltuu Atex-alueelle. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Maadoitusvalvontalaite ST-47

  Maadoitusvalvontalaite ST-47

  Scullyn ST-47 on terminaalikäyttöön suunniteltu maadoitusvalvontalaite. Säiliöautoon kytkettävä järjestelmä valvoo auton maadoitusta ja estää lastauksen, mikäli maadoitus ei ole kunnossa. Vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa. Soveltuu Atex-alueelle. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Matalat alalastausvarret

  Matalat alalastausvarret

  Matala alalastausvarsi soveltuu pitkän vaakasuuntaisen ulottuvuutensa vuoksi erinomaisesti junanvaunujen ja autojen lastaukseen. Matala varsi on hyvä valinta lastauspaikoille, joissa tuotelinja tulee maata pitkin tai jos tarvetta on vain yhdelle lastausvarrelle. Lastausvarressa on koko matkalta teräsrunko, ja se soveltuu siksi öljyjen ja kemikaalien lisäksi myös nestekaasun lastaukseen. Varsi voidaan varustaa hätäirrotusventtiilillä, kemikaaliliittimillä tai API-liittimellä. Emco Wheatonin API-liitin on Suomen yleisimmin käytetty malli, ja se on kevyt ja vaivaton kytkeä ja irrottaa vastaliittimestä. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Pinnanvalvontalaitteet

  Pinnanvalvontalaitteet Bayham

  Englantilainen Bayham on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan pinnanvalvontalaitteita niin kiinteisiin varastosäiliöihin kuin myös liikkuvaan kalustoon, kuten lentokoneiden tankkausautoihin ja juniin. Valikoimaan kuuluvat muun muassa: Pintamittarit kiinteisiin säiliöihin ja liikkuvaan kalustoon Pintamittarit kytkimillä Kaukoluettavat mittarit Pintakytkimet Kysy lisää myynnistämme tai www.tankgauges.co.uk
 • Pinnanvalvontalaitteet ST-15 ja ST-35

  Pinnanvalvontalaitteet ST-15 ja ST-35

  Scullyn valmistama ST-35 on terminaalikäyttöön suunniteltu pinnanvalvontalaite. Laite kytketään säiliöautoon polttoaineterminaaleissa, jossa se valvoo ylitäytönestoantureita ja pysäyttää lastauksen välittömästi, mikäli jokin ylitäyttöantureista aktivoituu. ST-15 soveltuu 2-napaisille optisille tai termisille antureille, ja ST-35 käytetään 5-napaisille optisille antureille. Vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa. Soveltuu Atex-alueelle. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Useamman lastausvarren yhdistelmä

  Useamman lastausvarren yhdistelmä

  Samalle lastauspaikalle voidaan asentaa useampi varsi, joiden vaakaputki on eri korkeudella. Tämän vuoksi useampi säiliön osasto voidaan täyttää samanaikaisesti ilman, että varret osuvat toisiinsa. Tähän käyttötarkoitukseen sopii erityisesti ylimääräisellä nivelellä varustettu malli, joka tarjoaa käyttäjälle pitemmän ulottuvuuden lastauspaikalla. Myös lyhyempi lastausvarsi sopii ryhmäasennukseen, mutta niiden ristiin kytkettävyys on rajoitetumpaa. Tuotelinja voi tulla joko ylhäältä tai alhaalta, kuten muissakin Emco Wheatonin lastausvarsissa. Varsissa on tippavapaat Emco Wheatonin API-liitimet, jotka ovat kevyitä ja vaivattomia kytkeä ja irrottaa vastaliittimestä. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Ylälastausvarret

  Ylälastausvarret

  Ylälastausvarret on suunniteltu erityisesti kemikaalien lastaukseen. Perusmallin kiinteä ulottuvuus ja kapea lastausalue on toimiva ratkaisu silloin, kun säiliön paikka voidaan tarkkaan määritellä. Varren lisänivelellä lastausaluetta saadaan leveämmäksi, joka helpottaa lastausta esimerkiksi säiliöautoon. Lastausvarren kiinteä vaakatanko pitää pystyputken aina kohtisuorassa alaspäin. Tämä estää varren hankautumisen säiliön lastausaukon reunaan. Ylälastausvarren voi myös varustaa asentolukituksella ja ylitäytönestolla. Lastausvarren materiaali on usein haponkestävää terästä. Varren halkaisija on 80 mm (3”) tai 100 mm (4"). www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Ylälastausvarret hönkäpoistolla

  Ylälastausvarret hönkäpoistolla

  Pitkälle ulottuva ylälastausvarsi soveltuu myrkyllisten kemikaalien lastaukseen. Lastausvarressa on kartio, joka tiivistää säiliöauton täyttöaukon ja estää kuljettajaa altistumasta vaarallisille höyryille. Varressa on ilmasylinteri ja käsiohjaus, jolla varren saa tarkasti asemoitua. Varsi painaa kartiota alaspäin auton aleneman edetessä, ja pitää näin kartion tiiviinä koko lastauksen ajan. Hönkäpoisto (vapor recovery) poistaa alipaineella vaaralliset höyryt ja ja ohjaa ne pois lastauspaikalta. Lastausvarren kiinteä vaakatanko pitää pystyputken aina kohtisuorassa alaspäin. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

16 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top