Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/petrokemian-tuotteet/kemianteollisuus/kulkusillat-ja-putoamissuojat

Kulkusillat ja putoamissuojat

Kuvaus

Kulkusilta mahdollistaa pääsyn ajoneuvon päälle, ja silta voidaan mitoittaa halutun pituiseksi asiakkaan tarpeen mukaan. Pneumaattisesti ohjattavat putoamissuojat estävät kuljettajaa putoamasta ajoneuvon päältä.

www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi Kulkusillat ja putoamissuojat Emco Wheaton
Dokumentit
Tuotemerkki Emco Wheaton
Saatat olla kiinnostunut näistä
 • Turvaportit

  Turvaportit

  Yellowgate -turvaportit YellowGate-turvaportti sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin säädettävän leveytensä ja useiden eri asennustapojensa vuoksi – Yksi portti kaikkiin kohteisiin! Turvaportin leveys on säädettävissä 400 – 900 mm välillä.Turvaportti voidaan kiinnittää seinään, pyöreään tai nelikulmaiseen tolppaan tai kulmarautaan yhdellä ja samalla kiinnitystavalla. Turvaportin avautumissuunta voidaan vaihtaa erittäin helposti vaihtamalla kahden pultin paikkaa. Yellowgate -turvaportti on EN 14122 -standardin mukainen.
 • Leveät lastausportaat E0264 - 3000

  Leveät lastausportaat E0264 - 3000

  Emco Wheatonin pneumaattisesti toimivat leveät lastausportaat tarjoavat erinomaisen pääsyn säiliöauton päälle isolla alueella. Vankka rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat.
 • Laskeutuvat lastausportaat E0264

  Laskeutuvat lastausportaat E0264

  Emco Wheatonin taittuvat lastausportaat takaavat turvallisen pääsyn lastaustasolta säiliöauton päälle. Portaiden tukeva rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Tehtaalla tarkasti tasapainotetut portaat ovat kevyitä käyttää. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Portaat voidaan varustaa pneumaattisella käyttölaitteella. Lisävarusteisiin kuuluvat myös parkkiasentolukko ja ketju. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Lastaustaso E0300

  Lastaustaso E0300

  Emco Wheatonin lastaustaso on kuumasinkitystä teräksestä tehty valmis moduuli, johon mahtuu lastausportaat ja lastausvarsi. Haluttu käyttösuunta on asiakkaan valittavissa. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

Back to top