Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/petrokemian-tuotteet/nestesatamat?mode=list

Nestesatamat

Nestesatamat

Lektar edustaa Suomessa Emco Wheatonia, jolla on vuosikymmenien kokemus laivapurkuvarsien valmistamisesta. Saksassa valmistettavat laivapurkuvarret ovat tunnettuja kestävyydestään ja niitä on helppo huoltaa. Nämä tekijät lyhentävät sataman huoltoseisokkien kestoa ja parantavat sataman tuottavuutta. Vaivaton ja luotettava kytkettävyys laivaan mahdollistaa aluksen nopean purkamisen ja lyhentää laivojen odotusaikaa satamassa.

Emco Wheaton kuuluu Ingersol Rand -yhtymään.

Lastattavat tuotteet ovat yleisimmin polttoaineita, kemikaaleja, nestekaasuja tai nesteytettyä maakaasua (LNG). Varret voidaan varustaa erillisellä hönkäpoistolinjalla ja ne voivat olla myös eristettyjä ja lämpösaatettuja. Yleisimmät varsikoot ovat tuumina 8, 10, 12 ja 16. Varsista koot 8 ja 10 soveltuvat manuaalisesti käytettäviksi. Suuremmat koot vaativat yleensä kauko-ohjattavan hydraulisen käytön.

Varsien laivaan kytkeytyvät liittimet ovat yleensä mekaanisia tai hydraulisia pikaliittimiä. Lisäturvaa lastaukseen antavat hätäirrotusliittimet (ERS) ja varsien liikealueita monitoroivat, valvomoihin sijoitettavat näyttöohjelmat.

www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

5 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Kaasun talteenottolaitos (VRU)

  Kaasun talteenottolaitos (VRU)

  Tanskalaisen Cool Sorption A/S:n valmistama kaasujen talteenottolaitos (VRU) soveltuu muun muassa nestesatamiin ja polttoaine- ja kemikaalivarastoille. Lastauksessa syntyneet polttoainehöyryt kerätään laitoksen sisään, jossa siitä saadaan prosessin aikana kerättyä talteen polttoaine, joka muussa tapauksessa haihtuisi ilmaan. Polttonesteen talteenottopotentiaali on jopa 1500 litraa jokaista tuhatta kuutiota kohden. Yhtä säiliöautoa kohden tämä tarkoittaa jopa 60 litraa talteen otettua polttoainetta. Laitokset ovat pitkäikäisiä ja ne vaativat vain vähän huoltotoimenpiteitä. www.coolsorption.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Kelluva imuvarsi

  Kelluva imuvarsi

  Emco Wheatonin kelluvaa imuvartta käytetään esimerkiksi lentopetrolin tankkauksessa, jossa polttoainetta täytyy siirtää varastosäiliöstä tietyn etäisyyden päästä nesteen pinnasta. Imuvarren koho pitää varren kärjen turvallisen etäisyyden päässä pohjasta estäen epäpuhtauksien tai veden pääsyn polttoaineen syöttöputkeen. Pitkäikäinen ja varmatoiminen kelluva imuvarsi vaatii hyvin vähän huoltotoimenpiteitä. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Laivapurkuvarsi B0030

  Laivapurkuvarsi B0030

  Nestesatamissa käytetty Emco Wheatonin laivapurkuvarsi. Voidaan käyttää useimmille tuotteille, ja varsi on saatavana myös lämpösaatettuna ja eristettynä. Yleisimmät laivapurkuvarren halkaisijat ovat joko 8”, 10” tai 12”. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Nivelet

  Nivelet

  Lektar toimittaa varaosina kääntyviä kylmänkestoisia niveliä ja niiden varaosia myös laivapurkuvarsiin. D0002-nivelessä on yksi kuulaura ja D1010-mallissa kuulauria on kaksi suurempaa kuormitusta varten. Nivelten kuulaura on karkaistu ja kiillotettu, joka tuo käyttöön tarkkuutta ja pidentää käyttöikää jopa äärimmäisessä kuormituksessa. Kummankin nivelen tiivisteen ja kuulat voi vaihtaa ilman nivelen irrottamista varresta. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Secu-Data

  Secu-Data

  Secu-Techin valmistama Secu-Data siirtää pinnanvalvontatiedon langattomasti säiliöstä valvomoon. Secu-Data on hyödyllinen paikoissa, joissa säiliöt ovat kaukana valvomosta. Secu-Data laitteen käytön vuoksi kaapelointitöitä ei tarvitse tehdä. Ulkotiloihin sopiva tiiveysluokitus IP67 Kantama jopa 1,5 km EN 300 220 -standardin mukainen Soveltuu Atex-alueelle www.secu-tech.at tai kysy lisää myyjiltämme!

5 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top